Istoric

Istoria Ψ-Quest

Asociaţia Ψ-Quest a fost înfiinţată în 2010 la Cluj-Napoca, fiind o organizaţie nonprofit care organizează formări şi manifestări profesionale preponderent în domeniul psihoterapiei, în special a psihoterapiei sistemice de cuplu şi familie (detalii se pot vedea la Descriere).

Înainte de 2010, anul înfiinţării  Ψ-Quest,  toate activităţile în care au fost implicate psihoterapeuţii Dr. Školka Enikő şi Orbán Mária s-au derulat în cadrul organizatoric al Fundaţiei Epsiona, sub forma unor Programe Autonome (mai multe detalii se găsesc la Preistorie).

Din anul înființării și până în prezent Asociaţia Ψ-Quest a organizat programe de formare în sfera psihoterapiei sistemice, psihoterapiei individuale a copilului și tanatopsihologiei.

În anul 2013 a debuta Programul Autonom de Cercetare Ψ-Quest I – în sfera psihologiei și psihoterapiei sistemice, coordonat de Dr. Dr. Školka Enikő.

În anul 2015 Asociația Ψ-Quest, în parteneriat cu ATF-PF a organizat o primă conferință internațională în sfera psihoterapiei sistemice cu specialiști invitați din Statele Unite ale Americii și Europa (link) .

În curs de completare înapoi la cuprins

Preistoria Ψ-Quest

Preistoria Psi-Quest

Înainte de 2010, anul înfiinţării  Ψ-Quest,  toate activităţile în care au fost implicate fondatorii Ψ-Quest, psihoterapeuţii Dr. Školka Enikő şi Orbán Mária, s-au derulat în cadrul organizatoric al Fundaţiei Epsiona, sub forma unor Programe Autonome.

Programul Autonom Multiplex

Programul Autonom Focusing

Programul Autonom de Formare în Terapia Sistemică de Cuplu și Familie

Programul de Formare Continuă din Sfera Tanatopsihologiei

În curs de completare

înapoi la cuprins