Cadrul profesional

Asociaţia furnizoare de formări

pro-familia

Asociaţia de Terapie Familială Pro Familia (ATF-PF) este principala furnizoare al formărilor profesionale organizate în cadrul Asociaţiei Ψ-Quest la Cluj-Napoca. ATF-PF este o asociaţie de profil cu drept de selecţie, formare, certificare în psihoterapia cuplului şi familiei, acreditată de Federaţia Română de Psihoterapie (FRP) şi de Colegiul Psihologilor din România (CPR) din anul 2007. Informaţiile aferente se pot accesa la paginile: Colegiul Psihologilor din România/Registrul unic/Registrul Furnizorilor de Formare Profesională II/aviz RF-II-HR-33; Federaţia Română de Psihoterapie/Structura FRP/Asociaţii. 

Până în prezent ATF-PF a avut şi are programe de formare în oraşele Miercurea-Ciuc şi Cluj-Napoca. Istoricul activităţilor profesionale organizate la Cluj-Napoca după anul 2010 se poate accesa la pagina Istoric, respectiv istoricul activităţilor care preced anul 2010 la  pagina Preistoric.

Asociaţia organizatoare

psi-questAsociaţia Ψ-Quest este organizatoarea formărilor din Cluj-Napoca, furnizate de Asociaţia de Terapie Familială – Pro Familia (ATF-PF).

Ψ-Quest este responsabilă pentru promovarea activităţilor profesionale respectiv pentru buna desfăşurare a acestora. La rândul ei, Asociaţia Ψ-Quest este o organizaţie nonprofit, neguvernamentală, cu caracter autonom şi apolitic, înfiinţată în 2010 la Cluj-Napoca.

Detalii despre organizatorii precedenţi ai programelor ATF-PF din Cluj, se pot găsi la pagina Preistoric.  Fragmente din statutul Asociaţiei Ψ-Quest se pot lectura la pagina: Descriere generală

Formatori ai ATF-PF în Cluj

Dr. BARÁT Katalin, psihiatru, psihoterapeut de familie, formator-supervizor al Asociaţiei Ungare de Terapia Familiei şi al ATF-PF, acreditat de FRP (Registrul psihoterapeuţilor din România, nr. diplomă de certificare: 0288)

Dr. ŠKOLKA Enikő, psiholog principal, psihopedagog, psihoterapeut de familie, formator-supervizor al ATF-PF, acreditat de FRP (Registrul psihoterapeuţilor din România, nr. diplomă de certificare: 0286/a) şi CPR (Registrul Unic al Psihologilor cu drept de liberă practică, psiholog principal în psihoterapie familială sistemică, cod personal: 01942), hipno-psihoterapeut ericksonian (ARHTE), psihoterapeut formator-supervizor în psihoterapia centrată pe persoană de orientare focusing pentru copii/adolescenţi/adulţi (SGGT-Elveţia)

ORBÁN Mária, psiholog principal, psihoterapeut de familie, formator-supervizor al ATF-PF, acreditat de FRP (Registrul psihoterapeuţilor din România, nr. diplomă de certificare: 0285/a) şi CPR (Registrul Unic al Psihologilor cu drept de liberă practică, psiholog principal în psihoterapie familială sistemică, cod personal: 04228), asistent psihodramă (SPJLM), psihoterapeut şi formator în psihodramă pentru copii metoda Hanna Kende (MIPE-Ungaria), psihoterapeut formator-supervizor în psihoterapia centrată pe persoană de orientare focusing pentru copii/adolescenţi/adulţi (SGGT-Elveţia)

Formatori externi

Madeleine Walder-Binder – Elveţia, Asociaţia de Psihoterapie Centrată pe Persoană