Formare teoretico-metodologică în psihoterapia sistemică individuală, de cuplu şi de familie

Această formare se desfăşoară în limba maghiară. ANUNŢ în limba maghiară

Natura formării: formare profesională complementară (la finalul căreia se poate obţine Certificatul de psihoterapeut practicant sub supervizare, respectiv ulterior pe cel autonom).

Numărul de ore de contact – 300.

Informaţii suplimentare despre structura formării se pot accesa la  Descrierea formării.

Psihoterapeuţi formatori:

Dr. BARÁT Katalin psihiatru, psihoterapeut sistemic de cuplu și familie, formator-supervizor senior, președintele Asociaţiei Ungare de Terapia Familiei (AUTF) acreditat de AUTF şi ATF-PF, (participând personal la aprox.40% din formare),  respectiv

ORBÁN Mária, psiholog principal, psihoterapeut sistemic de cuplu și familie, formator-supervizor al ATF-PF, acreditat de FRP şi CPR, formator în psihodramă pentru copii metoda Hanna KENDE (MIPE-Ungaria și APCAKH), asistent psihodramă adulți (SPJLM), psihoterapeut formator-supervizor în psihoterapia centrată pe persoană de orientare Focusing pentru copii/adolescenţi/adulţi (SGGT-Elveţia).

Data începerii: primăvara anului 2019 (data începerii depinde şi de ritmul de construire a grupului – ritm cu care vom ţine la curent persoanele interesate).

Participanţi potenţiali: medici, psihologi, psihopedagogi, asistenţi sociali, teologi, filozofi (Informaţii suplimentare se pot accesa la Criterii de selecţie).

Număr participanți: 12-16 persoane

Informaţii despre un alt grup de formare complementară în psihoterapia sistemică de cuplu şi familie care se va desfăşura în limba română se pot accesa pe pagina ANUNŢ în limba română.

Informaţii suplimentare: mariaorban.atfpf@gmail.com